Kvindeløb 2 1. del

Også i år vil der være rigtig mange kvinder, der gæster Hadsund, når Beauté Pacifique Kvindeløb i Hadsund afholdes torsdag d.2. maj. Faktisk bliver byens indbyggertal forhøjet fra de omkring 5.000 til et godt stykke over de 6.000, og mon ikke en stigning på omkring 20 % må få enhver borgmester op af stolen, selv om det kun er for en enkelt aften.

Allerede på nuværende tidspunkt er der 817 tilmeldte, hvilket statistisk er 40 flere end på samme tid sidste år, så arrangørerne fra firmaet Beauté Pacifique, Ristorante Da Vinci og Mariager Fjord Orienteringsklub er ret så håbefulde mht. en ny deltagerrekord, hvor rekorden på de 1.090 fra sidste år måske står for fald. Hvorvidt de 1.200, som er max-tallet, kan blive nået, vil den kommende uges tid vise.

Der kan stadig tilmeldes helt frem til d.29. april, og fra løbets tidligere år ved vi, at mange foreninger og virksomheder venter til sidste øjeblik for at få flest mulige med, fortæller arrangørerne.

Også i år har fantasien fået frit spil mht. sjove og finurlige ”klubnavne”: Fx Teknik Tøsern, jahatugiwi, Hvornum Wild Women, DeSejeSild, Nurserne Øst og Team Slowmotion. Ligeledes er det rent geografisk et stort område, løberne kommer fra, og således er de store byer med Aalborg i nord, Randers og Aarhus i syd, og Viborg og Holstebro i vest repræsenteret. Hovedparten kommer selvfølgelig fra Mariager Fjord-området, men hele Himmerland som landsdel er repræsenteret, og som arrangører er vi rigtig glade for den store interesse fra nær og fjern.

 

 

Alt er nu også ved at være klar til de mange kvinder, og der venter dem igen en stor oplevelse ud over de sædvanlige 5.100 m, som den smukke løberute strækker sig over. Det gode vejr blev allerede bestilt sidste år, lodtrækningspræmier fra byen og områdets mange handlende strømmer ind, de attraktive goodiebags er i år om muligt endnu bedre, de lækre retter på Da Vinci hober sig op i kokkens kogebog, broklapperne bliver forhåbentligt nede i lukkede tilstand, flere toiletter til de trængende kvinder er bestilt og opsættes på dagen, og sådan kan vi blive ved med at diske op med alle løbets herligheder, slutter arrangørerne.