Kvindeløb 1          2. del  

Om 2 måneder lyder startskuddet til dette års Beauté Pacifique Kvindeløb i Hadsund, helt nøjagtigt afholdes løbet torsdag d.2. maj med start kl. 19.00 fra havnefronten i Hadsund.

Siden løbet for første gang så dagens lys i 2010, er det blot gået fremad, og sidste års rekorddel-tagelse med hele 1.090 løbere er måske i fare for at blive slået her i 2013, fortæller stævnele-delsen, der som sædvanlig er et samarbejde mellem Beauté Pacifique, davinci Ristorante og Mariager Fjord Orienteringsklub.

 

Stævneleder Jens Chr. Dalgaard fra klubben fortæller, at der allerede er 120 tilmeldte, hvilket er over dobbelt så mange som ved samme tid sidste år. Det er glædeligt, at der er stor opbakning for vores lokale kvindeløb, og endnu engang kan vi konstatere, at løbet er kommet for at blive. Ligeså at det har givet en masse kvinder lyst til at løbe, ikke blot til dette løb, men også i det daglige, for aldrig har bybilledet været præget af så mange kvindelige løbere som nu. At vi også kan trække løbere til fra Aalborg i nord til Aarhus i syd og Holstebro i vest er blot skønt, så løbet må jo være noget værd at køre efter.

Også direktør Flemming K. Christensen fra Beauté Pacifique er rigtig tilfreds med løbet og fortæller: Vi glæder os hvert år til at være en del af Kvindeløbet. Timerne omkring løbet, hvor mange familier, arbejdspladser og veninder er samlet på havnekajen i Hadsund, skaber en helt særlig atmosfære, som er med til at gøre Kvindeløbet til dét, det er, siger han. Forberedelserne har været godt i gang gennem længere tid, og igen i år sammensætter vi en lækker goodiebag til alle løbsdeltagere, og vi står selvfølgelig også bag hovedpræmierne til hver af de syv aldersgrupper, fortæller Flemming K. Christensen.

 

Antonino fra davinci Ristorante er også i fuld gang med forberedelserne og lover, at der igen i år vil være mulighed for at købe lækre italienske retter til små priser, således både løbere og publikum kan nyde noget godt både under og efter løbet, og alt sammen er det med til at give en rigtig god og hyggelig stemning på stævnepladsen, der efterhånden fylder hele havnearealet.

Tilmelding til løbet foregår online på klubbens hjemmeside: www.mariagerfjordok.dk og kan foregå helt frem til d.29. april, fortæller klubbens tilmelder og webmaster Keld Østergaard. Han opfordrer i øvrigt deltagerne til at tjekke løbets hjemmeside jævnligt, idet der her lægges en masse oplysninger ud om løbet: Der kan læses om selve tilmeldingsproceduren, løberuten på de 5,1 km., P-pladser i området, stævnepladsoversigt m. bl.a. toiletforhold, som i øvrigt udvides i år med hele 10 mobile toiletter osv. osv. Dermed kan de mange løbere hjælpe sig selv ved på forhånd at være godt orienteret ved ankomsten på selve løbsdagen.

Arrangørerne venter nu spændte på de forhåbentlig mange tilmeldinger, og om max-grænsen på de 1.200 deltagere bliver nået her i løbets fjerde år.