Mariagerløbet 2015

Torsdag afholdt Mariager Fjord OK sit traditionsrige motionsløb Mariagerløbet for 24. gang. Det blev desværre ikke til en ny stævnerekord som sidste år, hvor den foreløbige rekorddeltagelse på 278 løbere blev sat.

Det snerpede dog der op ad, idet 225 løbere deltog, og det endda i et flot løbevejr med en perfekt temperatur på knap 20 grader og blot en svag vind.

At løberne så oven i købet kom ud på en af Danmarks smukkeste løberuter, gjorde oplevelsen endnu bedre; Mariager Fjord og Mariager Vesterskov i forening, så bliver det bare ikke bedre!

Løberne kunne vælge mellem tre ruter på henholdsvis 3,0 km., 5,6 km. og den lange på 9,7 km. Dertil kom muligheden for blot at gå den korte rute på 3,0 km., hvilken mange benyttede sig af.

Som tidligere år er det Mariager Fjord OK, der i samarbejde med klubbens hovedsponsor Sparekassen Kronjylland, arrangerer løbet, og som altid er det stævneleder Per Andersen fra klubben, der er tovholder.

Andre store løbssponsorer tæller bl.a. Intersport Hobro/Hadsund og sportstøjsfirmaet Newline, som begge har været en stor del af Mariagerløbet i mange år. Bl.a. står Intersport for hovedpræmierne til samtlige gruppevindere. Dertil kommer en lang række af byens velvillige forretningsdrivende, der rundhåndet støtter med fine lodtrækningspræmier til heldige løbere.

Vandrepokalen til største hold, som er stiftet af Sparekassen Kronjylland, blev i år tildelt Mariager Efterskole med sine 61 løbere.

Vindere på de forskellige ruter blev flg.:

3,0 km. hos pigerne blev vundet af Emma Christiansen Mariager i tiden 16.41. Hos drengene vandt Christian T. Olsen fra totravel.dk i 14.46.

På 5,6 km. blev vinder hos damerne Ida Rosenkilde fra RR i 25.12. Hos herrerne vandt Casper Ullemose fra Mariager Efterskole i 22.11.

På 9,7 km. vandt Joan Straarup fra Run For Fun Haverslev i 56.56. Hos herrerne vandt Alex B. Thygesen fra Jutlander Bank Hadsund i 38.10.