Træningsløb - Munkholm

På lørdag kl. 13.00 arrangerer Mariager Fjord Orienteringsklub et større orienteringsløb i forbindelse med det landsdækkende projekt ”Find vej Dagen”.  Arrangementet er et samarbejde mellem de enkelte orienteringsklubber, Dansk Orienterings Forbund og Danmarks Idrætsforbund, og det er nu tredje år i træk, det afholdes i april måned.

I år foregår det alt sammen i Mariager By og nærskovene, bl.a. Munkholm/Himmelkol-området, og alle interesserede kan ganske gratis komme og deltage.

Mødested med start og mål er på naturlegepladsen, Klostergade 15 tæt på rundkørslen/kirken i Mariager. Her vil der vil være instruktion og udlevering af kort, ligesom der efter løbet vil være diplomer og forfriskninger til alle, fortæller arrangørklubben.

Samtidig arrangerer klubben sit tredje træningsløb i år, og i dagens anledning vil der være hele syv forskellige baner: Tre begynderbaner på henholdsvis 2, 3 og 4 km. En mellemsvær på 3,4 km., og tre svære baner på henholdsvis 3,7 km., 4,9 km. og 6,4 km.

Dermed skulle der gerne være noget for enhver løber, uanset om man er helt nybegynder eller hører til de erfarne O-løbere.

Bag lørdagens arrangement står Lajla Præstgaard, Jørn Blom og Erik Nielsen, og sammen med mange af klubbens medlemmer, er de klar til at modtage en forhåbentlig stor skare af løbere, der vil prøve O-sportens skønne udfordringer.

 

 


 






.