To (fortjente) priser til Blom

Jens Chr. Dalgaard skrev til Mariagerfjord Kommunes Idrætsråd:

Jørn Blom har, efter 28 år som formand i Mariager Fjord Orienteringsklub, valgt at stoppe som formand.

Han stiftede klubben i 1986, og har siden med skiftende bestyrelser, stået i spidsen for klubben.

Det var også Jørn, der i 2005 var medvirkende til den store fusion mellem daværende Mariager OK og Hadsund OK, og han forstod at videreføre de to klubbers særegne ånd og samle dem i en ny og stærk forening.

Han har været en ildsjæl langt ud over det sædvanlige: Hele tre gange har han været stævneleder ved store internationale O-løbsstævner med 2.000-3.000 deltagere hver gang.

Jørn har desuden tegnet hovedparten af klubbens 21 O-kort, hvor han gennem alle årene har travet de mange skovområder tynde, både for at nytegne men så sandelig også for at revidere kortene. Desuden har han efterfølgende rentegnet det alt sammen på PC, og han er klart en af de mest erfarne korttegnere i hele landet.

Jørn er desuden altid at finde på stævnepladsen, og det uanset om det er som funktionsleder el. hjælper ved klubbens egne stævner, eller det er som aktiv løber ved de mange årlige stævner.

Selv om Jørn Blom netop er stoppet som formand i klubben, fortsætter han utrætteligt sit arbejde som klubbens mest erfarne korttegner, og ligeledes har han allerede sagt ja til stævnelederjobbet ved det internationale tredages Påskeløbsstævne i 2017.

Han fortjener simpelt hen prisen.

 

Og det fik han:

Jørn Blom fik årets største pris: ”Du gør en forskel” prisen 2013 på 5.000 kr.

Desuden fik Jørn også overrakt MFKI´s Idrætspris for ledere 2014.

 

 





.