Find vej i

Omkring 40 deltagere fandt vej til posterne, da Mariager Fjord OK afholdt ”Find vej” i Mariager lørdag den 5. april.

 
Der var mange glade ansigter, da omkring 40 børn og voksne deltog i ”Find vej” i Mariager lørdag den 5. april. Arrangementet var en af 43 events på den landsdækkende ”Find vej Dagen”, hvor både store og små kunne prøve at finde vej til poster i skove, parker og byer over hele landet.

Bag ”Find vej” i Mariager Byskove stod Mariager Fjord OK med støtte fra Dansk Orienterings-Forbund og Nordea-fonden. Mariager Fjord OK er både glade og overraskede over de mange deltagere:

 ”Vi er meget positivt overraskede over det store deltagerantal, og vi glæder os derfor til at invitere alle de nye løbere ud i skoven igen, til endnu flere gode oplevelser med kort og kompas,”  fortæller formand for Mariager Fjord OK, Niels Jørgen Iversen.

Mariager Fjord OK drager allerede i påsken af sted til Fyn, hvor klubbens medlemmer skal løbe Påskeløb over 3 dage. I den anledning har klubben lejet sig ind i en spejderhytte, hvor hygge og socialt samvær vil komme til at stå i højsæde. ”Det er efterhånden blevet til en tradition, at vi samler 30-40 af klubbens medlemmer til dette store stævne”, siger formanden Niels Jørgen Iversen. ”Vi forventer, at deltagerantallet igen i år kommer op omkring 1.800 løbere, hvoraf en del er udlændinge.”

 Lørdag den 10. maj følger Mariager Fjord OK så igen op med et træningsløb i lokalområdet, hvor alle familier, motionister og andre interesserede kan være med. Starten går fra Sødisbakkes Ridehal i Mariager kl. 13.00. Klubben står klar med instruktion og kort til alle og glæder sig til igen at give både store og små en natur- og motionsoplevelse ud over det sædvanlige.  

 

Mange familier i skoven

Særligt børnefamilierne havde fundet vej til ”Find vej” i Mariager Byskov. Der var deltagere lige fra 1 år til +60 år. Nogle fandt vej til posterne i fuld fart, mens andre tog den stille og roligt med klapvognen. Det er dejligt at se, at alle uanset alder kan finde fornøjelse ved vor sport!

 
Mariager Fjord OK går efter lørdagens succes allerede nu i gang med at planlægge et rigtig godt arrangement til ”Find vej Dagen 2015.” 

Yderligere information:

”Find vej Dagen” udspringer af motions- og naturkonceptet ”Find vej i Danmark”, der består af over 200 gratis motionstilbud i det fri. Det gælder om at finde vej til en række poster ved hjælp af et kort, som man frit kan hente på www.findveji.dk. ”Find vej Dagen” har nu været afholdt tre gange. Læs mere om ”Find vej Dagen”: www.findvejdagen.dk.

 


 











.