Efterårsstafetten  

I weekenden afholdt Mariager Fjord Orienteringsklub sit traditionsrige stævne ”Efterårsstafetten” med deltagelse af 92 løbere. 24 af disse var fra klubbens egne rækker, og de gjorde det godt i det kuperede terræn i Hobro Østerskov, hvor stævnet blev afholdt i et flot men koldt efterårsvejr. Stævneleder var Erik B. Nielsen og banelægger var Niels Jørgen Iversen, og begge var godt tilfredse med afviklingen af stævnet, som samtidig var klubbens sidste arrangement i 2012.

 
 

I de tre klasser med stafethold blev det til flg. resultater:

Klasse A blev vundet af et hold fra Aalborg OK, efterfulgt af et mixhold fra Aalborg, Mariager Fjord og Vendelboerne på 2.pl., hvor løberen fra Mariager Fjord OK var Christian Peter MacLassen. 3.pl. gik til Viborg OK.

 

 

 

 

Klasse B blev vundet af et hold fra OK Gorm i den samlede tid 2.48.24, men Mariager Fjord OK besatte i klassen både anden og tredjepladsen. 2. pl. gik til holdet, der bestod af Jens Christensen, Martin Christensen og Ole Præstgaard i tiden 3.02.39. På 3.pl. blev det holdet med Henrik Bach, Gert Rebsdorf og Lars Jensen i tiden 3.09.42.

 

Klasse C blev vundet af OK Vendelboerne i tiden 3.03.34. Her besatte arrangørklubben ligeledes 2. og 3.pl. Anden pl. var holdet med Rigmor Schou, Elizabeth Borchorst og Bettina Gjedde, i tiden 3.11.24. Tredje pl. var holdet med Ansa MacLassen, Lajla Præstgaard og Vagn Lidegaard i tiden 3.45.14.

 

De tre individuelle baner blev alle vundet af løbere fra Mariager Fjord OK: Katja Dalgaard i klasse E i tiden 37.05, Jørgen Smit i klasse F i tiden 37.54 og Kristina Præstgaard i klasse G i tiden 58.21.

 

 

 

 

 

Selv om stævnet som sagt var klubbens sidste eget arrangement i indeværende år, drager 15 af klubbens løbere allerede på søndag til Blokhus Plantage, hvor Aalborg OK byder til NJM Klub Dag, hvor i alt 75 løbere deltager.
 
Resultater