Hadsundløbet  2                                       

 

Det tegner til at blive et stort felt ved jubilæumsudgaven af årets ”Hadsundløbet”, der som bekendt afholdes for 20. gang torsdag d.1. september med start kl.18.30.

Her en uge før løbet er der allerede tilmeldt 677 løbere fra nær og fjer, og dermed kan rekorden fra sidste år på 753 deltagere sagtens blive slået. Det er dog op over med tilmelding, og derfor har arrangørerne nu valgt at give et par dage ekstra, således der nu først er deadline søndag d.28. august, men gør samtidig opmærksom på, at der ingen mulighed er for eftertilmelding på selve dagen.

De sportslige arrangører fra Mariager Fjord OK håber også, at de tre helt nye ruter på henholdsvis 2,8 km., 5,8 km. og 9,8 km. vil falde i god jord hos løberne, og da der er sat omkring 40 officials ud som vejvisere, skulle ruterne være godt dækket ind, både hvad angår sikkerheden og selve vejvisningen. Ruterne vil ligeledes være markeret med kilometerangivelser, noget som de fleste løbere altid er glade for.

Efter løbet er der som sædvanlig en masse lodtrækningspræmier skænket af byens handlende, og her i jubilæumsåret er der hele 90 stk., der deles ud til lige så mange heldige løbere. Gruppevinderne præmieres af Sportigan, og største tilmeldte hold får overrakt vandrepokalen, skænket af Urmager Erhardsen. Frisk frugt til alle løbere skænkes af SuperBrugsen i Hadsund, og der vil ligeledes være væske til alle de tørstige løbere.

 

E